bloem rood
 

 

 

 

 

 SUPERVISIE

Collega's zijn welkom voor supervisie, waarbij wordt gereflecteerd over het werk met specifieke cli├źnten, de verdere ontwikkeling van professionele competenties, methodische mogelijkheden, de link tussen persoonelijke thema's en het professionele functioneren, blinde vlekken,...

Supervisie kan zich richten op 'de persoon van de therapeut' of eerder op specifieke thema's/problematieken die aan bod komen in het eigen werk.
Omdat ik mezelf als therapeut vooral heb toegelegd op partnerrelatietherapie, en sinds kort ook psychotrauma, kan ik op die domeinen ook meer inhoudelijk ondersteunen, inspireren of adviseren.

De supervisie zal een voornamelijk systemisch geïnspireerde blik hebben en mijn stijl is vooral 'samenwerkingsgericht'. Maar collega's die geschoold zijn in andere stromingen zijn minstens even welkom !

Als afgestuurd supervisor sta ik samen met alle opgeleide supervisoren in de systeemtherapie (opleiding van het IPRR en het Korzybski-instituut, door BVRGS erkende opleiding) op onderstaande site:

terug